Freestyle

Krijg ik m'n freestyle vergoed, al is het maar een deel, met een kinderwens.. via zilveren kruis of belastingdienst..

Heb hem al n tijd, maar een kinderwens gaat niet vanzelf.

Ook al zou ik de kinderwens niet hebben, ben ik heel blij met de freestyle. Mijn man vindt dit ook prettiger, dan steeds m'n vinger moeten pijnigen

 • Hoi 

  Als ik het goed begrijp gebruik je de freestyle libre inmiddels een jaar en wordt hij nu niet meer vergoed omdat de realisatie van de  zwangerschapswens niet binnen een jaar gelukt is. Je gebruikt wel insuline, maar geen intensief insuline schema waardoor je nu geen recht op vergoeding meer hebt volgens de regeltjes.  Graag zou je de duidelijkheid krijgen van zilveren kruis, wat de mogelijkheden nu zijn?  Is er de mogelijkheid om de vergoeding voor de freestyle libre met nog een jaar te verlengen door zilveren kruis en hoe is dit te regelen?  Een zwangerschapswens realiseren binnen een jaar tijd lijkt mij persoonlijk een behoorlijke uitdaging, mede omdat je eerst je bloedsuikerwaardes netjes moet zien te krijgen (met hulp van de freestyle libre) voordat je daadwerkelijk mag proberen om zwanger te raken, dan is 1 jaar vergoeding erg kort.

  Zk, is hier een passende oplossing voor te bedenken zonder al te veel problemen?

  Groet Mike

 • Ze, diabetes verpleegkundige, heeft de aanvraag al n keer verlengd.. wegens omstandigheden e.d helaas nog niets aan hand. Type 2, en heb alleen langzaam werkende insuline voor de nacht.

 • Offline

  Dag Patricia03,

  Goede vraag die je stelt. En bedankt voor je toevoeging Mike!

  Uit je berichten begrijp ik dat je Diabetes type 2 hebt, alleen langzaam werkende insuline hebt voor de nacht en dat je aanvraag al een keer verlengd is. Ik zoek graag voor jou uit of er nog mogelijkheden zijn om de Freestyle Libre te vergoeden. Wil je mij een privébericht sturen met daarin je gegevens? Dan kan ik je polis erbij zoeken en voor je aan de slag!

  Groetjes, Laura