Systematische klachten door siliconen

Hallo,
Ik heb n vraag over het verwijderen borst prothese, omdat ik aanhoudendsystemische klachten heb. Als ik bij de internist ben geweest voor siliconen onderzoek en advies is explantatie dan valt het onder de basis verzekering. Nu lukt het niet vanwege zeer lange wachtlijsten bij deze specialist. De zorgcoach heeft gezegd dat ik eerder aan de beurt kan komen als er n datum bekend is, die gaat nog 6 a 8 mnd duren daarbij vind ik het geen optie want iedereen is hier belangrijk om onderzocht te worden vanwege de klachten die het geeft. Ja wat nu...?

 • Offline

  Wat vervelend dat je die klachten hebt

  Dan is 6 a 8 mnd wachten inderdaad wel een flinke periode! Normaal zou ik in deze situatie ook denken aan onze zorgcoach. Om te kijken of dat ze iets kunnen betekenen. Maar zo te lezen heb je daarmee al contact gehad. Dus ik herken je vraag, wat zou je dan nu kunnen doen? 

  Nu hebben we ook zorgcoaches op de community. Dus ik heb haar voor de zekerheid toch gevraagd om even mee te denken. En waar nodig wat extra uitleg te geven. 

  Ik zag een paar minuten later ook je andere topic. Waar het meer gaat over de locatie van dit topic op de community. Geen zorgen! Ik verplaats dit topic naar het juiste board en verwijder het andere topic. 

 • Offline

  Dag Eva,

  dank je wel voor het bericht!

  Ik hoop, dat er een oplossing is voor de situatie waar ik inzit.

  Met vriendelijke groet,

  Jeetje

 • Offline

  Beste Jeetje,

  Ik vind het heel vervelend om te lezen dat je een enorme wachttijd heb voordat je gezien kunt worden bij de specialist.

  Zolang er geen datum voor een afspraak bekend is, is een bemiddeling lastig tot niet mogelijk. Je staat dan samen met andere patiënten in de wacht om ingepland te worden.

  De specialist beoordeeld naar aanleiding van uw verwijzing of je met urgentie/spoed gezien moet worden op een consult of dat je in een reguliere wachttijd komt.

   De verwijzingen zonder urgentie worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en ingepland.

  Als je aangewezen bent op 1 specialist in 1 ziekenhuis is bemiddeling heel lastig, ook al is er een datum bekend. Het is wel mogelijk om te bemiddelen naar een ander ziekenhuis. Ik help u graag om te kijken of er bij een ander ziekenhuis een eerdere afspraak mogelijk is.

  Je geeft aan dat u aanhoudende systemische klachten heeft. Wellicht overbodig maar ik wil je adviseren om toenemende klachten te melden bij de huisarts. De huisarts (die u verwezen heeft) kan contact opnemen met het ziekenhuis en alsnog urgentie voor je regelen als dit noodzakelijk is.

  Laat ons weten wat we voor je mogen betekenen. We zijn bereikbaar van 8:00 tot 18:00 uur op 071-3640250. Je kunt uiteraard ook reageren met een privebericht.

 • Offline

  Beste Natasja,

  Doordat het een paar dagen weer veel minder met me was., kan ik nu pas reageren.

  De HA is op de hoogte is van mijn fysieke klachten daar ben ik regelmatig voor bij de praktijkondersteuner om daar zo goed mogelijk mee om te gaan.

  Bedankt voor het bericht over de uitleg van het systeem en dank je wel voor je medeleven.

  Met vriendelijke groet