Wat wil jij écht als functie in de Zilveren Kruis-app?

Met de app van Zilveren Kruis kun je op dit moment al makkelijk je nota’s indienen. Maar in apps zijn natuurlijk veel meer functies mogelijk. Met mijn collega’s probeer ik onze app steeds beter te maken. Ons werk draait vooral om de app steeds beter te laten aansluiten op de wensen van onze verzekerden. Daarom ben ik benieuwd: welke functie zou jij graag in de app willen?

Januari 2018: dit topic is weer geopend! We gaan ook dit jaar graag met jullie in gesprek over de functionaliteiten die jullie graag in de Zilveren Kruis App willen hebben. In de reacties zullen we een update geven van wat er afgelopen jaar is gebeurd en we kijken uit naar jullie reacties!

Oktober 2018: we hebben onze nieuwe app gelanceerd! Vanaf nu kun je veel meer in de app zoals: je verzekeringen en die van je gezin inzien, de stand van je eigen risico inzien en in een handig overzicht je zorgkosten inzien. We blijven natuurlijk verder bouwen aan de app dus laat ons vooral weten wat je er nog meer in wilt hebben en hoe hij bevalt.

December 2018: op de valreep! het is gelukt om nog voor het einde van het jaar nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de app. Vanaf deze versie kan je ook de zorgkosten van je gezinsleden inzien (als je gemachtigd bent), je ontvangen berichten inzien, je ingezonden declaraties terug zien en je rekeningen makkelijk betalen met iDeal vanuit de app (zie de afbeeldingen in de bijlage bij dit bericht). Maar klaar zijn we natuurlijk nooit, dus daarom: wat vind je ervan? en wat zou je er graag nog in willen hebben?

In

attachments.zip