Fout website

In onderdeel Ziekenhuisvergoedingen zit misschien een technische fout: een latere datum dan de datum uit de discussie . Zie bijlage.

 • Offline

  Dank voor het signaal Feina. 

  De aangegeven data zijn inderdaad een beetje vreemd. Het laatste bericht is ouder dan de startdatum van het topic. Een lijkt ook niet gelijk te zijn aan de daadwerkelijke startdatum van het topic. Dus ergens gaat er iets niet helemaal goed. Wij gaan het verder uitzoeken! 

 • Offline

  Zoals beloofd hier de terugkoppeling. 

  Dit is er aan de hand: Wanneer iemand de 1e reactie aanpast (een edit), dan past daardoor ook de datum aan in het overzicht. Meestal zijn de edits vrij kort op het moment van plaatsen, waardoor het niet echt opvalt. Maar in sommige gevallen kunnen ze dus ook veel later zijn. Daardoor krijg je een vertekend beeld. 

  Dit is een standaard instelling die actief is op meerdere onderdelen van de community. Die helaas ook niet zomaar aan te passen is. Het is wel iets wat wij op termijn ook anders zouden willen zien. Daarom zetten we het op de 'lange termijn lijst'. Bij eventuele grote aanpassingen in de toekomst, is dit dan ook één van de onderwerpen waar we naar kijken. 

  Bedankt voor je signaal Feina!