Aanmelding en premieberekening

Tijdens de aanmelding is de prijsberekening onvolledig en niet gespecificeerd. Zie de bijlage. Ik had graag de oorspronkelijke prijs van de polissen vermeld gehad en de kortingspercentages en de nieuwe prijzen. Ook de gebruikte collectiviteit zou vermeld moeten worden. 

Ook zie ik niet in hoe ik terug kan gaan naar geen collectiviteit. 

 • Offline

  Hoi Feina,

  Ik lees in je bericht dat je graag iets anders zou zien in onze salesfunnel, de pagina waar je de premie berekent. Als ik de bijlage bekijk, dan zie ik dat er geen collectiviteit is ingevuld in het voorbeeld. Was dit de bedoeling of had je wel voor een specifieke collectiviteit gekozen die niet te voorschijn komt? 

  Ik heb in de bijlage een foto toegevoegd waar ik even als voorbeeld de Atletiekunie heb toegevoegd. Bij het toevoegen komt er eerst in beeld hoeveel korting je ontvangt op de basis- en aanvullende verzekeringen. Als je vervolgens klikt op Ga verder, dan zie je in de rechterkolom de premie en onderaan zie je de totale korting die in het bedrag is verwerkt door het voordeel via het collectief. Vervolgens zie je onderaan in het midden van de pagina ook een vak met informatie over de collectiviteit. Hier kan je het collectief ook weer verwijderen om 'verder' te gaan zonder collectiviteit. Op die manier kan je ook de oorspronkelijke prijzen weer zien. 

  Wil je proberen een collectief toe te voegen om te kijken of alles goed werkt? 

 • Ik vermoed dat dit bij vergissing een prijsberekening was zonder collectiviteit. 

  Ik hoop dat ik toch duidelijk gemaakt heb dat ik een uitsplitsing van de verleende korting per verzekering wil hebben , zowel de percentages als de absolute bedragen. Ik vind de opzet verwarrend en onduidelijk. Ik voeg een bijlage met twee schermprints toe: collectiviteit Icare ledenvereniging en AV-1ster, incombinatie met resp. Basis Zeker en Basis Vrij. Ik zou graag direct kunnen zien dat er geen korting wordt gegeven op Basis Vrij. Dus iets als:

          Basis Vrij:              €134,95

  0% korting                         €0

  Aanvullend *   :              €.    7,50

  8,5 % korting.                €.    0,64

  Dat ik naar beneden moet scrollen om een collectiviteit te verwijderen vind ik onlogisch: verwijderen moet mogelijk zijn op de plek waar de collectiviteit wordt ingevuld. Ik voeg een bijlage toe van het scherm dat verschijnt als je achteruit bladert in de webbrowser ( fout?): Verlichte draaiende plek op donkere ondergrond. Ik vind het onhandig dat alle oude keuzes ( collectiviteiten en verzekeringen) blijven staan als je een nieuwe berekening gaat maken. 

  attachments.zip
 • Offline gaf het juiste antwoord op deze vraag als antwoord op Jasper:

  Bedankt voor de toelichting, Feina.

  Ik begrijp uit jouw reactie dat je een aantal functies op andere plaatsen had willen zien. Ik begrijp wat je zegt alleen ik denk dat dit heel persoonlijk is. De collega's die zich bezighouden met de website en specifiek de pagina om de premie te berekenen, doen van te voren al veel tests. 

  Op de plaats waar het collectief wordt ingevuld, kan worden geklikt op 'wijzig' waardoor het collectief verdwijnt en er een nieuw collectief kan worden toegevoegd. Tot slot klopt het inderdaad dat hij de oude ingevulde gegevens vasthoudt. Dit om voorkomen dat je niet alle gegevens opnieuw moet invullen wanneer je de pagina verlaat. Wijzigen kan dan door de keuze aan te passen naar andere pakketten.