Denk jij met ons mee over het vernieuwde community platform?

De komende maanden gaan wij als community team aan de slag om het huidige platform te verbeteren en te veranderen. Daar hebben we jullie input hard voor nodig!

In de week van 10 februari houden wij een ‘designsprint’. Dat betekent dat wij in een week tijd een eerste uitwerking van het vernieuwde platform gaan maken. Daarom zijn we erg benieuwd naar jullie huidige ervaringen en wensen. Denk hierbij aan grote maar vooral ook kleine dingen zoals:” ik wil een gedeelte van een tekst kunnen quoten” Of: “Ik wil als ik inlog, net als bij facebook, een soort newsfeed zien van alle laatste activiteiten”

Wil je ons laten weten hoe je de huidige functionaliteiten op het platform ervaart?
Wat vind jij goed werken en wat kan er volgens jou beter? Dit topic mag voor ons een verzameling worden van allerlei soorten ideeën over de functionaliteiten van het platform. Dus ook voorbeelden van andere forums die jij prettig vindt werken zijn meer dan welkom.

Wil jij donderdag 13  of maandag 17 februari 2020 meepraten over onze nieuwe ontwerpen? 
We zijn opzoek naar forumleden die het leuk vinden om de eerste ontwerpen te zien en met ons te bekijken. We doen dit op ons kantoor in Leiden en kost je ongeveer een uurtje van je dag. Heb je interesse? Stuur mij een prive bericht, dan bespreken we alle praktische informatie.

(Omdat het erg kortdag is, hebben we maandag 17 februari als extra datum toegevoegd)

Bovenliggend Reageren Onderliggend
Geen gegevens