Rare melding als ik in wil loggen op mijn pagina

Goedemorgen,

Ik heb een probleem met het inloggen op de app. Zowel op mijn telefoon als op de computer.

Fout
Er is een onverwachte fout opgetreden.

Problemen met Microsoft SharePoint Foundation oplossen.

Correlatie-id: 890c3f0c-cd69-4963-999d-524aae3ffa03

Datum en tijd: 17-2-2020 10:20:54

 Terug naar de site
 
Al gebeld en geappt met de klantenservice maar wordt steeds doorverwezen naar de problemenpagina. Kom dus niets verder. Graag zou ik een oplossing hiervoor krijgen.
 
Swubje
 • Logde je op de computer in op https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/mijn-zilveren-kruis# ? Dus niet via een app? En lukte dat ook niet? 
  PS als het straks weer wel lukt, is het dus een fout van Zilveren Kruis geweest. Dan hadden ze niet naar de problemen-pagina mogen verwijzen.

 • Offline gaf het juiste antwoord op deze vraag

  Hi Swubje,

  Vervelend dat het inloggen maar niet wil lukken! Heb je wel al geprobeerd om de stappen te volgen die op www.zk.nl/mijnprobleem staan te volgen? Hier wordt onder andere gevraagd om je cookies te verwijderen. Ik hoor graag van je!

  Groetjes, Reinier

 • Ik wil hier trouwens ook een melding voor je van maken Swubje. Kan je mij een chatberichtje sturen met daarin je relatienummer en informatie over op welk apparaat je het probeert (type apparaat, android etc.) Ook ben ik benieuwd in welke browser je probeert in te loggen. Mocht je deze informatie mij willen sturen, kan ik schakelen met een collega om te zoeken naar een oplossing voor dit probleem.

  Groetjes, Reinier