Document of foto bijplaatsen

Een document bijplaatsen kan via het plaatje van de kerk met zonnetje. Maar meestal lukt het niet omdat pdf-documenten niet worden geaccepteerd. Alleen .png foto’s worden vanuit de map Bestanden geaccepteerd. Verder verschijnt het foto-kerkje symbool niet op alle plekken. Zie hier een screenshot met dit symbool. Ik heb gemerkt dat het midden in een discussie niet beschikbaar was.

Ik voeg het screenshot bij van de webpagina “ national healthcare system” , waarin de link naar het oude polisvoorwaarden bestand genoemd wordt. 


Bovenliggend Reageren
  • Klopt , ik gebruik een IPAD. Ik krijg eerst de keus tussen:1. fotobibliotheek, 2. maak foto of neem video op of 3. Blader ( in bestanden). Als ik Blader kies, kan ik ook pdf bestanden kiezen. Als ik dit doe, vliegt er even iets over mijn scherm, maar het bestand verschijnt NIET. ( een onzichtbare melding, of het bestand). Dit is dus een fout.

    Via de optie 1 fotobibliotheek kan ik ook een foto plaatsen, maar alle formaten, klein, middel groot komen op dezelfde grootte uit. Deze foto zou 1,8 MB zijn en ik kan hem dus niet in een kleiner formaat toevoegen. Dit lijkt verbeterd te zijn. Echter een foto van deze grootte lukt wel, een van 5MB lukt niet, maar er verschijnt geen boodschap.

    PS ik kreeg in deze reactie nu WEL de mogelijkheid om een bijlage bij te voegen via het “kerk-symbooltje”. Zie screenshot. Na verloop van een tijdsperiode lukt het echter weer NIET!. Als ik het kerkje markeer en daarna als foto bewaar lukt het echter weer niet. Dus het is in de software een verwarrende situatie. De applicatie lijkt dus ook niet met IPads te kunnen omgaan en dus waarschijnlijk ook niet met IPhones.

Onderliggend
Geen gegevens