De gevolgen van geen therapie tijdens corona

Wat duurt het lang voor dat je weer je wekelijkse keren je therapie kan gaan doen nu gaat het toch de gevolgen merken die je nu mist die ik krijg van mijn parkison therapuut ,ik doe wel dagelijks driemaal verschillende oefeningen per oefening 10 x maar nu ga je toch het apperatuur missen omdat je nog steeds niet naar de oefenzaal kan die nog steeds gesloten is en wie weet hoe lang zal het nog duren voor dat je weer mag deel nemen, zijn er meer die dit missen en misschien daar wel een bijdrage kan geven,

 • Offline

  Hallo  ,

  Wat vervelend dat ook jij de evolgen begint te merken van het niet naar de therapie kunnen. Bij ons gaan de fysio na 28 april hun dienstverlening uitbreiden. Ik denk inderdaad niet dat dit voor groeptherapie is. Misschien kun je in deze situatie in aanmerking komen voor een inividuele zitting? Misschien een op een in de oefenzaal. Ik zou even opnieuw contact opnemen met je therapuit en de mogelijkheden bespreken. Na aankomende dinsdag zijn er weer meer mogelijkheden.

 • Offline als antwoord op jesse:

  Hi wdfaasse1290,

  Inderdaad erg lastig met de huidige situatie om optimaal je oefeningen te kunnen doen. Hele mooie suggestie van Jesse om hier inderdaad even contact over op te nemen met je therapeut. Ik hoop dat er snel meer mogelijkheden voor je zullen komen. 

  Groetjes, Reinier