Waarom geen beter vaccin

Zoals de titel al aangeeft , ben uit 1960 en manlief uit 1958 beide echt niet gezond . En dan ben je een risicofactor. Dan besluiten ze zonder onderscheid gezond of ziek alleen AstraZeneca kun je krijgen .

Dekking het laagst ! En dan zou je toch denken de meest vatbare zieke mensen , met hartfalen , astma , reuma Ziekte van Crohn en MS , zouden toch de best dekkende vaccinatie moeten krijgen ? Nou niet dus , en je arts , specialisten ze hebben er geen invloed op ! 

Dus deze week gaat manlief hem halen op uitnodiging van de Huisarts die het overigens ook niet met de gang van zaken eens is . Maar met zijn rug tegen de muur staat.

Zo vaak hebben wij de dood in de ogen gekeken man heeft op I.C gelegen in 2019 geheel aan de zuurstof en buikligging . Geloof mij dat beeld vergeet je nooit meer . 

En zelf , Jha heb 14 dagen geleden een infuus tegen de MS gehad OCREVUS. Eerst was vaccineren veilig na 3 maanden laatste gift . Maar nu ineens 4 weken . Terwijl er nog weinig bekend is van  het OCREVUS infuus ( sinds 2018 goedgekeurd) en dus helemaal niet met het vaccin !?  Wel is bekend dat het infuus waarschijnlijk een gedeelte van de dekking van het vaccin zal afbreken. Zou je toch zeggen geef het vaccin met de beste dekking ............. maar helaas . Ben BANG !!