Betalingsregeling

Ik kan het nergens vinden dus probeer ik het maar.
Ik heb een betalingsregeling zorg en voor premie.
Nu kan ik premie januari niet betalen ( zal wel medio januari kunnen)

Word mijn betalings regeling gelijk ontbonden als het 2 januari niet betaald word.

 • Heb je hier iets aan? ( zie bijlage).

  PS ik kan geen toelichting geven. Ik begrijp de uitleg in de bijlage niet: 

  Je ontvangt dan een 1e herinnering en dan stoppen wij je betalingsregeling. Je ontvangt hierover een brief.

  Je mag 1 keer per 12 maanden een betalingsregeling herstellen. 

  Wanneer wordt de betalingsregeling gestopt? ( Als de verzekerde niet reageert op de eerste herinnering of direct bij het versturen van de eerste herinnering?)

  Wat is:  een betalingsregeling herstellen? 

 • Offline gaf het juiste antwoord op deze vraag

  Dag Corinne,

  Goed dat je het even checkt.

  Kunnen we het bedrag van de betalingsregeling niet afschrijven? Dan doe we na ongeveer 7 dagen een herincasso. Kunnen we ook dan het bedrag niet afschrijven? Dan ontbinden we de betalingsregeling. Je kan in principe eenmaal per jaar een betalingsregeling die ontbonden is weer herstellen. Hierdoor wordt de betalingsregeling weer van kracht.

  Via social media kunnen we helaas niet verder ingaan op je betalingsregeling. Dit komt door privacywetgeving. Als je hier verder nog vragen over hebt, raad ik je aan hiervoor te bellen: 071 751 00 52. We zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur en anders morgen weer vanaf 8.00 uur.


  De informatie in de bijlage die je stuurde, gaat over een automatische afschrijving van de premie. Dus niet over een betalingsregeling. 

 •  , de bijlage bevat het antwoord van Zilveren Kruis - medewerker Pauline op een vraag over een betalingsregeling. Het bevat 6 x het woord ' betalingsregeling'. Was dat antwoord onjuist of is er iets veranderd in de tussentijd? 

 • Offline gaf het juiste antwoord op deze vraag

   
  Ik denk dat het om een misopvatting van Bas gaat. Het antwoord van Pauline gaat weldegelijk over betalingsregelingen. De informatie die zij gaf is ook nog steeds van toepassing. Bedankt voor je reactie op Corinne.

  @Corinne
  Kan jij met de informatie die je van Feina en Bas hebt gekregen verder?

  Bart