Deel jouw eerste ervaring met Samen

Welkom op Samen, het nieuwe community-platform van Zilveren Kruis.

We zijn blij dat wij jullie hier weer mogen ontvangen! Wij zijn erg trots op het resultaat van het nieuwe platform.

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het nieuwe platform. Hierbij namen wij ook de tips mee die jullie eerder met ons deelden in het topic “Denk jij met ons mee over het vernieuwde community platform?”. De afgelopen weken werden berichten van het oude platform overgezet naar het nieuwe platform. Momenteel zetten wij de laatste puntjes op de i. Dat houdt in dat je hier en daar misschien nog wat tegenkomt wat niet goed werkt of wat er niet mooi uitziet.

Deel jouw eerste ervaring met het nieuwe platform
We zijn erg benieuwd naar jouw eerste ervaring met het platform. Is jou iets opgevallen, vind je iets handig of werkt iets niet goed? Deel het hier met ons en de andere communityleden.

 • Offline

  Ik reageerde zojuist op een onderwerp in de rubriek 'Meedenken' en zou graag op de hoogte blijven van volgende reacties. Ik klikte daartoe op de button 'Op de hoogte blijven, maar dan verschijnt rechtsboven aan mijn pagina een rood veldje met daarin de tekst: 'Dat lid type is niet toegestaan voor dat groepstype.'. Wat betekent dat?

 • Offline

  Ook vervelend is dat ik na enige tijd hier op de community gewoon uitgelogd wordt. Ik ben not amused, want ik had net een reactie op een topic geformuleerd. Foetsie.

 • Welkom allemaal! Ook vanuit mij even een update: Zoals jullie wellicht al hebben gezien is niet alles meeverhuisd van het oude naar het nieuwe platform. Bij de verhuizing hebben we goed gekeken welke topics, blogs of Denk Mee ideeën nog actueel waren. Dit betekent dat je wellicht jouw topic of Denk Mee idee niet terug zal vinden. Uiteraard ben je van harte welkom een nieuw topic of idee te openen.

  Helaas konden alle privé-berichten die onderling zijn verstuurd niet mee worden verhuisd.

  Hopelijk vinden jullie goed je weg op Samen. Laat het ons vooral weten

 • Offline als antwoord op hss:

  Welkom terug HSS! Leuk om te zien dat je meteen de nodige dingen hebt getest. Zoals een kijkje in ‘meedenken’ en een nieuw topic in ‘meepraten’. In deze reactie ga ik graag verder in op de foutmelding die je krijgt in meedenken: ‘Dit lid type is niet toegestaan voor dat groepstype’.

  Hier gaat inderdaad iets fout, niet alleen bij jou. Het idee is dat je een soort abonnement aanzet, zodat je meldingen krijgt bij activiteit. Net zoals je dat hebt bij gewone forumtopics. Deze foutmelding heb ik op de lijst gezet, zodat we het kunnen onderzoeken en oplossen. Updates over deze fout deel ik hier.

 • Offline als antwoord op hss:
  Een bekend probleem helaas, ik herken je frustratie. Na 5 minuten wordt je automatisch uitgelogd, wat natuurlijk veel te kort is! Daarom heb ik voor de zekerheid maar alle reacties van te voren opgeschreven Blush. Maar dat zou natuurlijk niet zo moeten gaan. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. We laten hier weten wanneer het weer werkt!

  Bedankt voor het delen HSS. Want ik kan me voorstellen dat veel community-leden hier tegenaan gaan lopen.
 • Offline

  Mijn eerste indruk is heel goed. Jullie hebben hard gewerkt aan een mooie website.

 • Offline als antwoord op jesse:

  Hoi Jesse, Fijn dat de eerste indruk goed is! Bedankt hiervoor. Ze zeggen wel eens dat de eerste indruk het belangrijkste is toch :-)? Ik zag dat je ook al wat had rondgekeken en gereageerd in topics. Goed bezig!  

 • Offline als antwoord op Michelle - Zilveren Kruis:

  Hallo,

  Ik merk dat het taggen van mensen in antwoorden op topics niet altijd lukt. Je tagd iemand en vervolgens schiet hij terug naar de getypte tekst. Soms lukt het wel soms niet.

 • Offline als antwoord op jesse:

  Hoi ,

  Bedankt voor het signaal. Het probleem van het wegschieten van de tag wanneer je iemand wil taggen, is inderdaad bekend bij ons. Hij staat ook hoog op onze lijst en hopen dus dat het snel is opgelost. 

  Soms werkt het inderdaad wel, soms niet. Het helpt soms om een letter weg te halen en weer toe te voegen. Dan houdt het systeem de tag soms wel vast.

  We houden je hier op de hoogte van het signaal, Jesse! Nogmaals dank dat je dit laat weten.

  Groet,
  Jasper

 • Ik vind de hoofdonderwerpen, namelijk “ meepraten” en meedenken” niet duidelijk. Pas na zoeken en doorklikken vind je de “ echte “ onderwerpen, zoals vergoedingen, financieel, communicatie. 

  Verder mis ik de mogelijkheid om , als ik ben ingelogd, mijn eigen recente activiteiten op het forum direct te kunnen vinden. 
  ergens anders heb ik al geschreven dat het bewerken van een bijdrage op de ene plaats wel mogelijk is en op de andere niet.

  Bijlages in de vorm van pdf’s lijken niet geplaatst te worden door een technische fout.

  en ik wordt wel erg snel uitgelogd. ( oranje meldingsblokje rechtsboven). Dit heb ik ergens anders op het forum geplaatst , inclusief een bijlage-scherm-foto om het te laten zien. Hetgeen wel aangeeft dat het niet gemakkelijk is om je weg op het forum te vinden,  aangezien ik niet eens in staat ben om mijn eigen bijdragen terug te vinden.