Planbare zorg buitenland

Volgens mij klopt de informatie op de website niet wat betreft de planbare zorg (= niet-spoedeisende hulp) in het buitenland: zie deze link . 
Bij niet gecontracteerde zorgverleners zou 75% van het gemiddelde gecontracteerde tarief vergoed worden.  Maar er wordt niet genoemd dat de vergoeding 100% van het marktconforme tarief ( dit is veel hoger) voor een restitutieverzekering is. Zie de bijlage. 
Dit topic heeft een relatie met het topic over de fout in de polisvoorwaarden w.b. Buitenland-Exclusief 
PS op een andere pagina worden wel de juiste percentages genoemd. 

Bovenliggend Reageren Onderliggend
 • Offline als antwoord op feina:

  Hoi Feina,

  Bedankt voor je alertheid op dit topic en de wijziging. Jasper heeft op dit moment vakantie dus ik kan niet bij hem nagaan hoe dit is gelopen en waar het eventueel is misgegaan. Dus ik check graag even bij je of ik je goed begrijp:

  Op de vergoedingspagina van niet spoedeisende hulp in het buitenland wordt gesproken over 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverlener. Hierin wordt niks gezegd over een vergoeding bij een Basis exclusief. Wat jij aangeeft is dat deze informatie dus niet volledig is.

  Begrijp ik je in dat geval goed? Zo ja, dan ga ik daarmee aan de slag. Zo niet, hoor ik het uiteraard graag. Bedankt alvast!

 • als antwoord op Michelle:

  Zie andere topic. Nog steeds geen antwoord.