Waarom ben ik geen eigen persoon meer nu ik bij mijn man op polis sta?

Ik zou graag willen weten waarom ik voor het zk geen eigen persoon meer ben , nu ik bij mijn man op de polis sta en mee verzekerd ben onder zijn collectiviteit .
Ik heb wel een eigen polisnummer en mijn man zijn eigen polisnummer , maar toch is het alleen maar mogelijk dat 1 iemand de post / mail krijgt en alles dus in kan zien van de ander . En vind het vreemd dat je gewoon niet alles onder je eigen polisnummer kan beheren over je zelf .
Aantasting van de privacy die tegenwoordig toch zo belangrijk is !!

Bovenliggend Reageren Onderliggend
 • Offline als antwoord op liemve:

  @liemve Bedankt voor je reactie. Goed dat je hier kenbaar maakt hoe jij naar dit onderwerp kijkt.

  Als ik zo teruglees in het topic zie ik behoorlijk wat dezelfde signalen voorbijkomen. Jullie geven allemaal aan dat jullie graag als meeverzekerde partner gegevens van de hoofdverzekerde zouden willen inzien of juist andersom.

  Het gesprek hier in dit topic, wat begon als vraag en waar ook antwoord op werd gegeven, is al ver gevorderd. Ik zou jullie (@liemve @mdhm @kiekie) heel graag willen uitnodigen om jullie wens/idee met ons te delen in Meedenken. Wij gaan dan met jullie wens/idee intern aan de slag om te kijken wat er mogelijk is. Uiteindelijk zal er dan een antwoord volgen van een inhoudelijk expert.

  Groet,
  Jasper