Vergoeding borstvergroting met lipofilling

Goedemiddag!

Donderdag 8 oktober heb ik mijn eerste afspraak bij Velthuis kliniek in Amsterdam om te kijken voor een oplossing voor mijn ongelijke borsten. Door zelf wat onderzoek te doen op internet dacht ik dat het uitvoeren van een borstverkleining bij het beste resultaat zou kunnen opleveren. 

Nu heb ik gister opnieuw wat research gedaan en heb ik de behandeling ''borstvergroting door lipofilling'' ontdekt, waarvan ik denk dat dit ook een goede uitkomst kan bieden voor mijn probleem. Bij het uitzoeken van een kliniek heb ik hiervoor alleen gelet op het feit dat de kliniek of het ziekenhuis gecontracteerd is voor een borstverkleining. Maar nu ook de borstvergroting door lipofilling een optie is, zijn mijn zoekcriteria veranderd. 

De Velthuis kliniek in Amsterdam waar in volgende week een afspraak heb, is volgens de zorgzoeker niet met jullie gecontracteerd voor borstvergrotingen. Nu vraag ik mij af of een borstvergroting met lipofilling valt onder deze de borstvergroting. Ik vraag mij ook af wat het dan inhoud dat jullie niet gecontracteerd zijn voor een borstvergroting bij Velthuis Kliniek Amsterdam. Betekent dit dat een borstvergroting (met lipofilling) uitgevoerd bij Velthuis kliniek Amsterdam sowieso niet vergoed wordt? 

Ik heb gezien dat Bergman Clincs in Haarlem wel gecontracteerd is bij jullie voor zowel een borstverkleining als een borstvergroting. Wanneer het niet hebben van een contract bij Velthuis voor een borstvergroting betekent dat jullie dit sowieso niet vergoeden, zou ik het zekere voor het onzekere willen nemen en een nieuwe afspraak willen maken bij Bergman Clinics. Wanneer er tijdens een consult daar uitkomt dat een borstvergroting (met lipofilling) het mooiste resultaat oplevert, weet ik zeker dat jullie gecontracteerd zijn met deze kliniek. 

Ik hoop dat iemand mij hier verder mee kan helpen en antwoord kan geven op mijn vragen.

Alvast bedankt!