gehoorapparaat

Dinsdag krijg ik mijn gehoorapparaten. Nu zijn dat oplaadbare gehoorapparaten die gewoon vergoed worden. Er werd mij echter verteld dat de oplader die bij die apparaten hoort niet vergoed worden. Dat kost dus 140 euro extra. Hoe kunnen jullie nu een gehoorapparaat vergoeding dat zonder die oplader niet gaat werken. 

Dat is toch een beetje onzinnig. 

Nog een nieuwigheid is dat je dit apparaat met een appje op je mobiel harder en zachter kan zetten zodat je niet hoeft te frummelen met dat minuscuul kleine knopje aan de achterkant. Helaas heb ik geen internetabonnement en werk ik alleen met wifi dus kan ik dat appje maar heel beperkt gebruiken. Hoeveel ouderen hebben niet nog een gewone telefoon zonder dat daar appjes op kunnen. Soms denk ik wel eens dat daar niet over nagedacht wordt dat heel veel ouderen niet met een computer en nauwelijks met een gewone telefoon kunnen omgaan. 

Bovenliggend Reageren
 • Offline als antwoord op nanny:

  Hoi nanny, volgens de chatmedewerker die ik net sprak vanxspecsavers komt het doordat 9 van de 10 verzekeraars het niet vergoeden, ze het er automatisch opzetten,  daarna zou je het zelf inderdaad weer kunnen declareren en het dan dus vergoed krijgen.

  Geeft mij in ieder geval niet direct een goed gevoel.

  Ik zou toch denken dat Specsavers per verzekeraar weet wat er vergoed wordt en daar specifiek een passende nota op kan maken.

  Medewerker gebruikte een slap argument over de batterijen, hoortoestellen zijn niet werkbaar zonder oplaadstation

  groet mike

Onderliggend