gehoorapparaat

Dinsdag krijg ik mijn gehoorapparaten. Nu zijn dat oplaadbare gehoorapparaten die gewoon vergoed worden. Er werd mij echter verteld dat de oplader die bij die apparaten hoort niet vergoed worden. Dat kost dus 140 euro extra. Hoe kunnen jullie nu een gehoorapparaat vergoeding dat zonder die oplader niet gaat werken. 

Dat is toch een beetje onzinnig. 

Nog een nieuwigheid is dat je dit apparaat met een appje op je mobiel harder en zachter kan zetten zodat je niet hoeft te frummelen met dat minuscuul kleine knopje aan de achterkant. Helaas heb ik geen internetabonnement en werk ik alleen met wifi dus kan ik dat appje maar heel beperkt gebruiken. Hoeveel ouderen hebben niet nog een gewone telefoon zonder dat daar appjes op kunnen. Soms denk ik wel eens dat daar niet over nagedacht wordt dat heel veel ouderen niet met een computer en nauwelijks met een gewone telefoon kunnen omgaan. 

Bovenliggend Reageren
 • Offline als antwoord op nanny:

  hoi nanny, 
  ik denk dat het probleem er uit bestaat dat juist nergens duidelijk staat dat de oplader niet vergoed wordt.
  en dat de oplader nu deels wordt gezien als gelijkwaardig aan de batterijen voor wat betreft het niet vergoeden,
  terwijl dat toch niet 100% gelijkwaardig is.
  voor batterijen kun je ieder ander merk gebruiken die er is op de markt, de opladers is er maar 1 van die  specifiek voor het eigen toestel is.
  ik vergelijk het maar met een laptop, die wordt ook compleet met bijhorende lader geleverd, zonder lader heb je ook daar niets aan nadat de accu leeg isThinking

Onderliggend