Haartransplantatie voor aangeboren afwijking?

Hallo,

Ik kamp al jaren met een probleem. Ik heb al jaren research gedaan maar nog nooit iemand gevonden met hetzelfde probleem. (Zo extreem dan). 
Ik ben een jonge vrouw van 24 jaar oud. En ik heb al heel mijn leven een abnormale haarlijn met hele diepe inhammen. Ik zou het zelfs misvormd noemen. Het is ook geen haaruitval maar echt aangeboren. Heel normaal misschien voor een man van middelbare leeftijd. Maar niet voor een jonge vrouw als ik. 
In mijn dagelijkse leven heb ik hier elke dag weer last van. Ik schaam me erg ervoor en probeer het te verbergen voor iedereen in mijn omgeving. Zo draag ik mijn haar nooit maar dan ook nooit naar achteren, maar altijd los. Ik probeer de kaalheid te verdoezelen met make-up zodat het minder opvalt, maar dit zal altijd te zien zijn als ik mijn haar in een staart zou dragen. Ik douche ook altijd alleen en als mijn haar gewassen is gaat snel de make-up er weer op voordat mijn partner het ziet. Ook ga ik nooit naar de kapper, want dan wordt je haar gewassen en naar achteren gekamd. Gaan zwemmen is hetzelfde probleem. Ik ga dan ook nooit met mijn hoofd onder water. 

Ik vraag mij af of er iets te doen is aan mijn probleem vanuit Zilveren Kruis. Want ik ben het zo beu. Alvast bedankt. 

Bovenliggend Reageren Onderliggend