Pijn poli

Ik ben zeer verbaasd dat de pijnpoli die niet in een ziekenhuis zitten niet meer vergoed wordt vanaf 2022. Wat is hier de reden voor? Er zijn nl mensen die hier geheel afhankelijk zijn en zonder deze poli’s niet kunnen werken of functioneren! 

  • Dag EllenM, 

    Ik begrijp dat je geen vergoeding meer krijgt voor de pijnpoli waar je al heen gegaan bent. Wil je je gegevens in een priveberichtje sturen dan kijk ik even na hoe het zit met de vergoeding voor de pijnpoli waar jij heen gaat. Je stuurt een priveberichtje door op mijn naam te klikken of op met de muis mijn profielfoto te gaan staan en dan 'een privébericht verzenden' te kiezen. 

    Groet,Birgit

  •  

    Hallo Ellen, ik ben niet van Zilveren kruis. Ik zou graag willen weten hoe jij te weten bent gekomen dat “de pijnpoli die niet in een ziekenhuis zitten niet meer vergoed wordt vanaf 2022“? Heb je daar een brief over ontvangen? Gaat het over alle pijnpoli in Nederland in een zelfstandig behandelcentrum?

    Als ik er meer over weet kan ik je adviseren. Mijn eerste advies is om rond te vragen bij een andere zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld bij Ohra, DSW, Ditzo. Afhankelijk van de precieze reden van Zilveren Kruis om dit niet te vergoeden cq te contracteren zou ook een restitutiepolis bij ZK kunnen helpen.