Vertrouw alleen op de polisvoorwaarden

In verband met een disclaimer op de website, namelijk de tekst “

Als er toch iets op de website staat dat niet klopt, dan vinden wij dit jammer. Maar we zijn dan niet verantwoordelijk voor de gevolgen.
We mogen de inhoud van deze website altijd veranderen.” 

is het niet aan te raden om vergoedingen via de website op te zoeken. Je doet er verstandig aan om in de polisvoorwaarden te zoeken. De polisvoorwaarden zijn in pdf-formaat te downloaden en op het eigen apparaat te doorzoeken. Ook kunnen de polisvoorwaarden ONLINE bekeken worden ( via de knop “BEKIJK ONLINE VERSIE”) rechtsonder op de omslagpagina van de polisvoorwaarden. Binnen de polisvoorwaarden kun je springen via klikken.

Je kunt ook eerst zoeken in de vergoedingen op de website (  www.zilverenkruis.nl/.../vergoedingen ) en daarna in de polisvoorwaarden. Let op: de vergoedingenwijzer (www.zilverenkruis.nl/.../90483-2201-vergoedingenwijzer-met-vitaal.pdf  ) geeft slechts een globale indicatie van de soort zorg die vergoed wordt. De exacte regels moeten altijd in de polisvoorwaarden worden nagekeken. Er zijn namelijk heel veel regels en uitzonderingen! 

URL polisvoorwaardenhttps://www.zilverenkruis.nl/-/media/zilverenkruis/files/consumenten/vergoedingen_downloads/2022/voorwaarden/zilveren-kruis/90482-2201-voorwaarden-basis-budget-zeker-exclusief.pdf 

Zo zien de polisvoorwaarden eruit: