Hoe dien ik een idee in?
Zie je een kans voor verbetering? Bijvoorbeeld in de producten of dienstverlening van Zilveren Kruis. Laat het weten.
Voordat je begint: check of je idee al bestaat. Als dat zo is, lees dan hieronder hoe je kunt meedenken.
Om een nieuw idee in te dienen, klik je op de knop Nieuw. Vat je idee samen in maximaal 8 woorden in het titelveld. Zo maak je het makkelijker voor andere leden om snel te snappen wat je voor ogen hebt. Gebruik het grote tekstveld om je idee toe te lichten. Vertel welk probleem of welke behoefte jouw idee oplost. Heb je een voorbeeld? En waarom is jouw idee de beste oplossing?
Als je idee onduidelijk is, dan kun je vervolgvragen verwachten van een moderator.
Daarnaast zien moderators erop toe dat je rekening houdt met hoe we met elkaar omgaan.
Wat doet Zilveren Kruis met mijn idee?
Zilveren Kruis leest alle ideeën. En je krijgt altijd een persoonlijke reactie. Daar kun je op rekenen.
Vervolgens bundelt Zilveren Kruis ideeën die op elkaar lijken. Door deze bundeling op thema kunnen klanten met gelijke interesses makkelijker met elkaar in gesprek. Zilveren Kruis laat klanten onderling bepalen welke ideeën (als eerste) worden opgepakt.
Met andere woorden: als je een idee indient voor de Zilveren Kruis-app, dan bundelen we die met app-ideeën van andere klanten. Vervolgens nodigt Zilveren Kruis iedereen uit om samen te sleutelen aan de volgende versie van de app. Of jouw specifieke idee het haalt, daarover heb je een goed gesprek met de groep.
Ik wil actief betrokken blijven bij een idee
Op Samen geloven we in meedoen. Dus als jij een idee wilt steunen of bekritiseren, dan is dat precies wat we graag zien. Op die manier wordt duidelijker welke ideeën populair zijn en welke niet.
Deel je gedachten in het reactieveld onder het idee. Of geef je stem door te klikken op het duimpje omhoog (steunen) of omlaag (afkeuren).
Hou bij reageren rekening met hoe we met elkaar omgaan.
Voordat het coronavirus uitbrak, organiseerde Zilveren Kruis bijeenkomsten waar we elkaar konden ontmoeten, bij ons op kantoor of ergens op locatie. Bijvoorbeeld een inspirerende brainstormsessie, een interactief seminar of een kijkje in de keuken. Voor nu moeten we het even houden bij online ontmoetingen. Zodra het veilig is, hopen we elkaar weer te kunnen opzoeken.