Geld besparen door Critical Alignment op te nemen als therapievorm ter behandelijk van rugklachten

Wat is het idee?

Ik heb een abonement voor Critical Alignment Yoga voor 39,50 EUR per maand.

Deze methode managed stress, is mindfull, heeft mijn schouderklachten verholpen, zorgt er dus voor dat ik weer een goede nachtrust heb (had pijn) wat alleen al vet preventief is en voorkomt toekomstige rugklachten door de houding te verbeteren en spieren op te bouwen. Voor traumaverwerking lijkt het ook nog iets te doen. En het is wetenschappelijk onderbouwd. En voor heel veel mensen nodig want rugklachten zijn met al dat gezit van ons wijdverspreid.

Oh, mijn diagnose van de oefentherapeut is trouwens scoreliose. Helpt er dus tegen!

Vergelijk dit met een vergelijkbare behandelvorm uit het fysiotherapiepaket (oefentherapie) en hoe veel dat per uur kost en je hebt een enorme besparing.

Dus ik stel voor dat klanten dezefde hoeveelheid budget (of een lagere voor nog meer besparing) mogen inzetten voor Critical Alignment Yoga als voor oefentherapie. Andere optie, die ik zie, is het vergoeden via preventie op dezelfde manier als een cursus mindfullness (want op gegeven moment heb je Critical Alignment zo vaak gedaan dat het ook best zelf lukt).

Een Critical Alignment docent volgt gewoon een opleiding met aan het einde een certificaat, dus dat kun je als eis voor vergoeding stellen.

Meer informatie op https://criticalalignment.nl.

Fantastisch idee, toch?