GLI Trajecten

Wat is het idee?

Wil zelf deelnemen aan een GLI traject maar ik verdwaal in het bos van de aanbieders. En heb je eindelijk een aanbieder gevonden dan moet je 4 tot 5 maanden wachten voordat ze starten.

Voorstel is dat deze traject worden gecentraliseerd.

Voorbeeld de Randstad heb je per postcode met een straal van 10KM gemiddeld 20 aanbieders, buiten de kleine aanbieders. Voeg deze samen en maak er een aanbieder per wijk van. Bijvoorbeeld Oost, West, Zuid en Noord. De traject kunnen regelmatige worden aangeboden en het zoekplaatje wordt verkleind. Je kan zelf kiezen waar jij wilt en die wordt dan beperkt tot 4 aanbieders. 

Het zou mij zeker geholpen hebben om meer helderheid te krijgen. Nu maar 4 maanden afwachten voordat ik eindelijk kan starten aan nieuwe fase in mijn leven....

Jouw idee is helder

Je wil bij GLI trajecten een keuze zien van maximaal 4 aanbieders in jouw regio. Deze aanbieders regelen dan onderling de beschikbaarheid van coaches zodat je niet lang op je GLI traject hoeft te wachten.

Bovenliggend
 • Hoi Blondie1979,

  Leuk dat je je op Samen hebt geregistreerd en een idee geplaatst hebt.

  Ik heb nog wel een vraagje om je idee helemaal helder te krijgen. Volgens mij wil je eigenlijk 4 hoofdaanbieders voor GLI zien. Daaruit maak je je keuze en je hebt dan verder niet meer te maken met de losse aanbieders die voor 1 hoofdaanbieder werken.

  Heb ik je zo goed begrepen?

  Misschien is deze pagina https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorg-regelen/gli-leefstijlcoaches-bij-u-in-de-buurt een beetje wat je bedoelt? 

 • Offline als antwoord op Halco - Zilveren Kruis

  Hey Halco,

  De link komt voor 80% in de buurt en het zou het fijn zijn als de coaches die bv het cooltraject aanbieden nog worden samengevoegd tot maximaal 4 partijen zoals Cool-Oost A'dam Cool- West A'dam enz.  In iedergeval een betere samenwerking onderling door de coaches zodat niet iedereen op dezelfde data begint en dat daar boven een bemiddelaar hangt die dat monitort.  Ik denk dat dit de continuïteit enorm zal verbeteren. Nu klopt de data niet altijd die wordt aangegeven en ben je nog genoodzaakt om met verschillende partijen in contact te treden.  Nu kan ik goed overweg met computers, maar kan mij inleven dat niet iedereen even handig is met computers.

  Groetjes,
  Annemarie

 • Offline als antwoord op Blondie1979

  Hoi Annemarie,

  Dank voor je toelichting! Ik vat jouw idee dan zo samen: Je wil bij GLI trajecten een keuze zien van maximaal 4 aanbieders in jouw regio. Deze aanbieders regelen dan onderling de beschikbaarheid van coaches zodat je niet lang op je GLI traject hoeft te wachten.

  Vat ik het zo goed samen?

Opmerking Onderliggend