Natuurlijke kraampakket

Wat is het idee?

Ik ben bezig met het opstarten van een eigen bedrijf voor natuurlijke/biologische kraampakketten. 

Zilveren Kruis levert nu kraampakketten van een ander merk, maar er zijn veel mensen die nu toch meer kiezen voor natuurlijke producten die ook biologisch afbreekbaar zijn. 

Hierdoor had ik zelf bij mijn zwangerschappen mijn kraam producten allemaal los moeten kopen bij natuur winkels. 

Staan jullie hier voor open?

 • Offline

  Hoi 

  Allereerst welkom op Samen! Ik zie dat je een aantal dagen geleden ook een reactie plaatste op een andere plek op Samen. Excuus dat hier nog niet op is gereageerd. Ik heb jouw vraag verplaatst naar nieuwe ideeën. Dit heb ik gedaan omdat ik in jouw bericht een wens of suggestie voor Zilveren Kruis zie. Namelijk het toevoegen van een natuurlijk kraampakket in plaats van een traditioneel kraampakket.

  Binnen meedenken onderzoeken we samen met klanten hun wensen rondom de zorgverzekering. We gaan dan ook graag met je in gesprek om de klantbehoefte te onderzoeken, in dit geval voor een natuurlijk kraampakket. We zijn dan ook eerst benieuwd welke wensen jijzelf en andere communityleden hierbij hebben. Daarna kunnen we bekijken of meer verzekerden deze wens hebben (bijvoorbeeld door te kijken of klanten deze wens ook bespreken met collega’s als ze met ons bellen). Zo krijgen we een duidelijker beeld van de behoefte van onze klanten. Daarna bespreken we een aantal keer per jaar de klantwensen met collega’s.  Na de bespreking krijg je hier een reactie op je idee en ook een toelichting op waarom we er wel of niet verder mee aan de slag gaan.

  Je beschrijft in jouw bericht dat er meer mensen zijn die kiezen voor natuurlijke producten die ook biologisch afbreekbaar zijn. Heb je een beeld bij welke groepen mensen dit graag willen? Ik lees ook dat je bij jouw eigen zwangerschappen producten los hebt moeten kopen bij natuurwinkels. Heb je tijdens deze zwangerschappen ook een kraampakket ontvangen van Zilveren Kruis en zo ja, wat was hierbij jouw ervaring met oog op de natuurlijke producten?

  Daarnaast ben ik ook nog erg benieuwd naar jouw eigen verhaal. Wat was voor jou de motivatie om je persoonlijke voorkeur voor natuurlijke producten om te zetten naar een eigen bedrijf voor natuurlijke/biologische kraampakketten?

  Ik hoor het graag van je EO.

  Groet,
  Jasper