verkwisting medicijnen

Wat is het idee?

Bij medicijnen wie ik wil inleveren bij de apotheek stoor ik mij dat ik ze moet dumpen in de afval, terwijl de originele verpakking + verzegeling nog niet zijn verbroken.

reden het verkwisten van goede medicijnen daardoor verlaging van de PREMIE elke maand.

 • Offline

  Goedemorgen ,

  Twee weken geleden diende je bij ons het idee in om iets te doen aan het voorkomen van verspilling van medicijnen. Ik ben nog steeds erg benieuwd welke oplossingen je ziet voor dit probleem. Wanneer we dit duidelijk hebben, kunnen we jouw idee meenemen naar de beleidsmakers. Zij zullen dan kijken of we hiermee aan de slag kunnen.

  Groet,
  Jasper

 • Offline

  Hoi jmunste1,

  Leuk dat je een account hebt aangemaakt op Samen. Welkom!

  We waarderen het enorm dat je met ons mee wil denken. Binnen dit onderdeel op Samen gaan we in gesprek over jouw idee. Meestal stellen wij wat vragen om duidelijk te krijgen wat jouw achterliggende wens is. Hoe duidelijker we dit in beeld hebben, hoe groter de kans dat we met jouw idee aan de slag gaan.

  Uit jouw bericht begrijp ik dat het voorkomen van verspilling voor jou een belangrijk onderwerp is. Door verspilling te voorkomen, kan er worden bespaard op de premie.

  Welke oplossingen zie jij zelf voor dit probleem? Is dat letterlijk het opnieuw verhandelen van medicijnen die eerder zijn ingeleverd door een andere klant? Of zijn er ook nog andere mogelijkheden?