Vrije keuze in tandartsverzekering, ongeacht welke basisverzekering je hebt

Wat is het idee?

Idee: maak alle aanvullende verzekeringen toegankelijk voor al je (huidige) klanten, ongeacht welke basisverzekering een klant heeft afgesloten.

Ik ben klant bij Ziezo en kan nu geen aanvullende tandartsverzekering afsluiten bij Zilverenkruis. Andersom kan ook niet. Ik verbaas mij hierover, aangezien het uiteindelijk allemaal producten zijn van dezelfde aanbieder, namelijk Zilverenkruis.

De aanvullende tandartsverzekering bij Ziezo (tand 1) is vele malen hoger in kosten dan bij Zilverenkruis (basis) en daarom niet aantrekkelijk voor mij om af te sluiten. Als 'huidige/vaste klant' (ik ben al een aantal jaar achtereen klant bij Zilverenkruis/Ziezo) vind ik gek dat ik niet kan kiezen uit andere producten van Zilverenkruis. Ik begreep dat iemand met een basisverzekering bij een andere aanbieder, wél een losse aanvullende verzekering kan afsluiten. Dit voelt voor mij als een benadeling van huidige klanten. Gevolg is dat ik vanwege de kosten nu geen tandartsverzekering afsluit.

Kortom: ik blijf graag klant bij Zilverenkruis/Ziezo, maar liever met keuzevrijheid in alle producten!

Je idee is helder. Je krijgt een reactie als we weer klantwensen hebben besproken

Je idee is helder. Een aantal keer per jaar bespreken we klantwensen met onze beleidsmakers. Daarna ontvang je hier een reactie op je idee.