Ondanks de coronatijd wil het Zilveren Kruis dat ik dat ik contact op neem om te betalen. Rechtszaak

Klacht: Verhalen betaling spookjongeren, geen inschrijvingsadres, geen inkomen. Zilveren Kruis

Ondanks de coronatijd moest ik eerstmaal een bezwaarschrift aan de rechtbank aanvoeren, een rechtsgang die teruggetrokken is na een klachtenprocedure 1 dag alvorens de zitting. Het LAVG zag het niet meer zitten ofwel is terugetrokken door het Zilveren Kruis.

De klachtenprocedure op zichzelf heeft weinig opgeleverd en het Zilveren Kruis wilt graag dat ik contact op neem met het incassobureau om te gaan betalen. Ik heb al aangegeven dat ik het voor wil laten komen, ofwel een gerechtelijke uitspraak zou willen met de kennis van nu die reeds gegeven is aan het Zilveren Kruis.

Ik voel mij simpelweg niet echt verantwoordelijk om achteraf na 11 jaar voor u inkomen te gaan verdienen en af te staan, zo snel mogelijk want anders dagvaarding.

Graag voorzie ik een dagvaarding tegemoet waarna ik wederom bezwaar kan neerleggen bij de rechtbank en hierover een wettelijke uitspraak gedaan kan worden met de informatie die nu bij u bekend is.

Mag ik u nogmaals herrinneren dat wij nooit contact hebben gehad, hoe kan een shuldeiser een betaling trachten te verhalen of opeisen wanneer de klant nooit contact heeft gehad met de aanbieder? Dat het gaat om een zorgverzekering maakt niet uit.

Ik kan niet achteraf een uitkering aanvragen, en dat hoeft ook niet, maar ik zou ook niet achteraf in moeten staan voor betalingen waar ik niet voor kon in staan. Als dat begrip er niet is, prima.

Dan maar een beetje praten hier, maakt niet echt uit of het iemand interreseert ook, het is een mening. En of ik het bij het juiste wettelijke eind heb dat zullen we zien in de rechtbank denk ik dan maar. Als het niet zo moge zijn dan is er een moreel aspect dat u betaling eist van iemand die nooit contact met u heeft gehad en aantoonbaar.

Er is daarnaast ook nooit iets gedeclareerd, het is enkel een stelling dat u een schuld op mij benoemd die ik niet in persoon met u ben aangegaan en waar ik ook niet voor heb kunnen instaan.

Goede gezondheid toegewenst aan iedereen die het hebben moge lezen.

De groeten.

Bovenliggend Reageren Onderliggend
Geen gegevens