Kan ik mijn medicijnen in het buitenland kopen?

is het mogelijk dat ik mijn pillen in thailand kan kopen, dan bespaar ik veel geld voor het Zilveren Kruis, de medicijnen zijn het zelfde als in nederland, maar stukken goedkoper, ook het voorschieten van de kosten wil ik wel op mijn rekening nemen.

Gr. John Pirovano

 • Offline

  Goedemorgen John,

  Dank je voor je bericht. Ik zie dat je eerder deze vraag al eens hebt gesteld in dit topic. 

  De informatie die we toen gaven, geldt nog steeds. 

  Ik ben dan ook benieuwd of je wat meer kan vertellen over de situatie. Ga je naar Thailand en koop je daar de medicijnen voor tijdens de reis? Of bestel je ze vanuit Thailand en haal je de pillen niet bij een Nederlandse apotheek?

  Als ik dat weet, kan ik eventueel wat aanvullende informatie geven.

  Groeten,

  Bas

 • goede dag,

  ik ben nu weer in thailand langer dat ik wilde ivm Carona, nu heb ik in overleg met de arts uit het ziekenhuis medicijnen moeten kopen hier, het zelfde merk, in Nederland kost het 1122,60 euro pm. hier in Thailand 131.10 euro pm, dus ik spaar uit voor de verzekering 11.000 euro perjaar, nu komt het ergste van het zilerenkruis maffia, ik moest van het ziekenhuis in Nederland naar het ziekenhuis hier voor onderzoek en bloedtest de kosten zijn 126,73 euro voor alles, nu betaald het zilverenkruis mij alleen maar 24,21 euro uit omdat de kosten te hoog zijn, uit welk ei zijn ze bij het zilverkruis gekomen ?

 • Offline gaf het juiste antwoord op deze vraag als antwoord op johnpirovano:

  Goedemiddag John,

  Ik zie dat je je bericht op meerdere plekken hebt gepost. Ik heb mijn antwoord geplaatst onder het nieuw door jouw geopende topic: www.belastingdienst.nl/.../aftrek_zorgkosten.

  Groeten, Joram