Samen Bereikt in 2022: jaaroverzicht

Dit was ons 2022! We zorgden er Samen voor dat onze zorgverzekering verbeterd werd (én wordt).

In 2022…

 • … hebben 844 mensen zich aangemeld om structureel met ons mee te denken.
 • … hebben klanten 173 ideeën aangedragen.
 • … waren er 15 verbeterprojecten waarbij Zilveren Kruis jouw mening nodig had.

Wat hebben we verbeterd?

Ben je nou benieuwd waar leden van Samen over meegedacht hebben in 2022? Hieronder zie je een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar van welke besluiten Zilveren Kruis nam, en hoe jullie bijdrage hierbij hielp.

Ook in 2023 hebben we mooie plannen om met elkaar onze zorgverzekering te verbeteren. Wil jij ook meedenken? Meld je dan aan bij Samen.

Wil je een volledig overzicht van wat we samen voor elkaar hebben gekregen? Bekijk dan Samen Bereikt.

 • Offline als antwoord op harm

  Ja dat is zo er zijn veel medicijnen die je tegenwoordig zelf moet betalen. En heeeeel veel medicijnen die wisselen van fabrikant dat vind ik ook vreselijk vervelend. Of dat niet meer vergoed worden door het zilveren kruis en dat je dan een goedkopermiddel krijgt wat vaak niet het zelfde is, wat wel altijd gezegd word door apotheek. 

 • Offline

  Het enige wat er in 2022 is gebeurt dat de zorg verder is uit gekleed ,dus kom niet met verbeteren aan dat is een verzekering vreemd.
  teven zie ik allerlij zorg betalingen die gepropagandeerd worden die niet in dat pakket horen zoals vergoeding vitanmine B
  de vergoeding voor diabetes is er totaal niet medicijnen moet je zelf betalen en de verzekering maakt uit welke je mag hebben.
  de medicijnen die je slikt veranderen  omdat een ander lagere prijs heeft maar ook andere en meer bij werkingen.