Samen vernieuwd: dit is er veranderd

Eerder gaven jullie ons verbetertips, daarna zijn wij gaan sleutelen. En vandaag is het zover: de website van Samen is vernieuwd! Lees hieronder wat er is veranderd.

Maar eerst even een stapje terug. Want je vraagt je misschien af...

Waarom (weer) een nieuwe website?

Samen is dé plek waar klanten en medewerkers van Zilveren Kruis elkaar gemakkelijk online kunnen aanspreken. Al jaren praten we hier met elkaar over allerlei onderwerpen. Zo zijn er mensen die een vraag stellen, een eigen idee delen of hun mening geven bij een project van Zilveren Kruis.

Eind 2021 vroegen we aan vaste bezoekers van Samen: hoe vind je het gaan? Wat kan er beter aan de website? In de reacties die volgden, viel op dat sommige mensen de weg kwijtraken op Samen. Het is niet altijd duidelijk wat op elke pagina de bedoeling is. Of het is lastig om een eerder gesprek terug te vinden. Vervelend als dat je overkomt!

We hebben onze mouwen opgestroopt en zijn voor jullie aan de slag gegaan. En vandaag lanceren we een nieuwe website. Eentje die het makkelijker maakt om je weg te vinden en gesprekken te volgen.

De 3 belangrijkste veranderingen op een rij

 1. Alle aandacht naar Meedenken
  Je weet het misschien nog wel: Samen bestond uit de onderdelen Meepraten (veelal vraag en antwoord) en Meedenken (voor ideeën en meningen bij projecten). Op de nieuwe website blijft alleen Meedenken over. Hierdoor is duidelijker met welk doel we elkaar op Samen ontmoeten.

  Meepraten is dus weg. Heb je een vraag over je zorgverzekering of geldzaken, die je normaal op Samen zou stellen? Bel of chat ons dan. Dezelfde ervaren medewerkers helpen je graag.

 2. Meedenken over jouw wensen en onze projecten
  Gesprekken op Samen kunnen 2 startpunten hebben: jij (of iemand anders) deelt een eigen wens of Zilveren Kruis vraagt jouw mening bij een project. Beide startpunten hebben een eigen pagina op Samen: Wensen van klanten en Projecten van Zilveren Kruis. Zo weet je altijd waar je zit.

 3. Alle resultaten op één plek
  Een goed gesprek voeren is belangrijk. Maar daarna verwacht je wel dat er iets mee gebeurt, toch? Op de nieuwe pagina Samen Bereikt zie je het resultaat. We kunnen niet altijd iedereen blij maken. Eén ding is wel zeker: elk besluit dat Zilveren Kruis neemt, leggen we hier netjes uit.


Nu kan ik nog veel meer verbeteringen van de website opsommen, maar je wilt misschien liever zelf een kijkje gaan nemen. Klik eens rond op het nieuwe Samen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Is iets onduidelijk of heb je vragen? Laat gerust van je horen! We helpen je met alle plezier.

Anonymous