Aanbod zorgverzekering bijna 18

Wat is het idee?

Jullie sturen een brief naar mijn dochter dat ze bijna 18 wordt en dat ze zelf een zorgverzekering moet afsluiten. Ze gaat er mee aan de slag en kan nergens vinden wat haar premie wordt als ze bij ons verzekerd blijft. Want ze is nog geen 18, dus de premie is €0 in jullie systeem. 

Ze sluit een andere verzekering af. Na 2 weken komt jullie aanbod voor haar verzekering. Deze is NIET aan haar gericht maar aan de hoofdverzekerde. Waarom doen jullie haar niet direct een aanbod in de eerste brief aan haar? Nu zijn jullie een klant kwijt. 

Zilveren Kruis heeft gereageerd op jouw idee

Hoi Monique,

Je deelde een idee om bij de brief gericht aan bijna 18-jarigen direct een aanbod mee te sturen. Ik heb jouw idee met mijn collega’s besproken.

We gaan onze brief aan bijna 18-jarigen verbeteren.
We herkennen dat de volgorde van de brief aan bijna 18-jarigen en ons aanbod misschien niet logisch is. Daarom onderzoeken we hoe we dit kunnen verbeteren. Helaas weten we op dit moment nog niet wanneer het verbeterd is.

Heb je nog vragen?
Dan hoor ik het graag.

Hartelijke groet,

Halco

Zo bespreken we ideeën

Elk idee doorloopt dezelfde stappen. 

Meer uitleg

  • Goedemorgen Monique,

    Welkom op Samen. Goed dat je contact met ons opneemt over de polis van je dochter, maar wel jammer om te lezen dat het niet helemaal naar verwachting is gegaan.

    Als ik je bericht lees zou je het handiger vinden dat wij met de brief gericht aan bijna 18-jarigen direct een aanbod meesturen. Je dochter kan dan meteen zien wat haar premie gaat worden.   

    Volgens mij is jouw idee helemaal helder en gaan we dit met collega’s verder bespreken. Ik pas daarom de status aan naar ‘Helder’. Nadat ik je idee met mijn collega’s heb besproken, plaats ik hier op een later moment de reactie.