Lazyfit methode toevoegen aan Gezond en Fitbundel

Wat is het idee?

Ik volg nu een jaar de lazyfitgirlmethode, dit is een manier om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven zonder dieet. Het werkt d.m.v eetswitches die erg eenvoudig zijn en heel goed vol te houden. Door deze manier te volgen leer je op een andere manier om te gaan met eten op een relaxte manier, waarbij ruimte is om ook af en toe een BG (bewust geniet moment) toe te passen, hierbij eet je wat je het allerlekkerste vindt, (dat kan dan ook zeker een minder gezonde keuze zijn). 
Deze methode bied ook de transformatiecursus aan, hierin leer je etiketten lezen, bewuste keuze’s maken en eetswitches toe te passen. 
Ik zou het van een toegevoegde waarde vinden wanneer de verzekering hierin (vanuit het aanvullende gezond en fitbundel) een deel van de cursus zou vergoeden, zeker in de tijd waarin wij leven en het verstandig is om op een gezonde en prettige manier met je voeding en gewicht bezig te zijn. 

Zilveren Kruis heeft gereageerd op jouw idee

Hoi nikki69,

Je wil dat de Lazyfitgirl Methode toegevoegd wordt aan de Gezond en Fitbundel, zodat een deel van deze afvalcursus vergoed kan worden. Ik heb dit idee met mijn collega’s besproken.

We gaan de Lazyfitgirl Methode niet (gedeeltelijk) vergoeden.
De Lazyfitgirl Methode is een zelfontwikkeld programma door een persoon die niet erkend is door de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). We willen de kwaliteit van programma’s voor onze klanten zoveel mogelijk bewaken. Daarom werken we alleen met erkende diëtisten en programma’s. En komen alleen deze programma’s voor vergoeding in aanmerking.

We bieden meer hulp voor een gezonde leefstijl.
Naast de geselecteerde aanbieders in de Gezond en Fitbundel bieden wij meer hulp. Voor gratis tips op het gebied van voeding en bewegen kun je kijken op het Gezonder leven magazine. Of krijg ondersteuning voor een gezondere leefstijl via onze gratis Actify-app.

Heb je nog vragen?
Dan hoor ik het graag.

Hartelijke groet,
Halco

  • Hoi Nikki69,

    Welkom op Samen en dank voor het idee dat je gepost hebt.

    Volgens mij is jouw idee duidelijk: je wil dat de Lazyfitgirl Methode toegevoegd wordt aan de Gezond en Fitbundel, zodat een deel van deze afvalcursus vergoed kan worden.

    Ik pas de status daarom aan naar ‘Helder’. Nadat ik je idee met mijn collega’s heb besproken, volgt hier later onze reactie.

    Nog wel voor de zekerheid. Op Samen bespreken we wensen en verbeteringen voor in de toekomst. Dit betekent dat we je helaas niet direct kunnen helpen met een vergoeding voor de Lazyfit methode.