Ruimere vergoeding voor hulp bij overgangsklachten

Wat is het idee?

Beste lezer,

Ik ben een vrouw van middelbare leeftijd, met de bijbehorende klachten. Zojuist heb ik op de Zilverenkruis site gezocht naar vergoedingen voor hulp of advies bij deze klachten. Ik kwam er achter dat daar geen vergoeding voor is (pas hele beperkte vergoeding) vanaf 3 sterren.

Waar ik nu zeer verbaasd over ben is dat ik niet aanmerking kom voor enige vergoeding tbv overgangsklachten, maar op mijn 57e ben ik wel verzekerd voor een kraampakket. 

Mijn idee is dus om vanaf bijvoorbeeld je 45e levensjaar je vergoeding voor het kraampakket om te zetten in een vergoeding bij overgangsklachten.  Iedereen betaald best een aardig bedrag in de maand voor de verzekering dan zou het in mijn ogen ook wel terecht zijn als de vergoedingen enigszins bij je leeftijd passen.

Ik hoop graag iets van u te horen hierover.

Zilveren Kruis heeft gereageerd op jouw idee

Hoi Pieet, 

Ik heb je idee besproken met mijn collega’s. Je wil een ruimere vergoeding voor hulp bij overgangsklachten. 

We veranderen de vergoeding voor overgangsklachten niet.
Als we nadenken over het toevoegen van een vergoeding in de aanvullende verzekering, kijken we naar hoeveel mensen dit belangrijk vinden. Bijvoorbeeld als ze contact opnemen of als ze zoeken op onze website. We zien dat weinig klanten hiernaar vragen. Daarom onderzoeken we de mogelijkheden voor het uitbreiden van deze vergoeding niet verder.

Ik snap dat je het jammer vindt en liever een andere keuze zou willen. Als je nog vragen hebt stel deze dan gerust.

Hartelijke groet, 

Carola

meer dan 1 jaar geleden
Bovenliggend Reactie Onderliggend
Geen gegevens