Digitaal contact met je zorgverlener

Digitaal contact met je zorgverlener kan voor jou een toevoeging zijn. We zijn benieuwd naar jouw wensen en ervaringen. 

In gesprek

Offline

Digitaal contact met je zorgverlener kan voor jou een mooie toevoeging zijn. Collega’s Cathelijne en Jan Christiaan praten graag met jou over digitaal contact met je zorgverlener. Cathelijne is medisch adviseur en zelfstandig radioloog. Jan Christiaan is expert op het gebied van digitale zorg.

Cathelijne en Jan Christiaan stellen zichzelf voor in het blogartikel 'Van wachtkamer naar woonkamer'.

We zijn benieuwd naar je wensen en ervaringen. Je wensen en ervaringen nemen we graag mee in de afspraken die wij met zorgverleners maken over digitale zorg. Zo kunnen we digitale opties aanbieden op momenten en manieren die voor jou goed en fijn zijn. En zo heb jij meer keuze om zorg te krijgen op een manier die bij je past.

Forum - Threadlijst
Van

Meer informatie over dit thema

Uit klantonderzoek zien we dat verzekerden digitale zorg, zoals contact met je arts, een goede extra keuze vinden. Ze vinden het wel belangrijk dat je als verzekerde kunt kiezen. Daarom stellen we in dit thema een aantal vragen over wat voor jou belangrijk is en wanneer je het wel of juist liever niet wilt. Zo helpen we om digitale mogelijkheden zo goed mogelijk bij je wensen aan te laten sluiten. Dan kies je daarna zelf wanneer je het wilt gebruiken.