Meditatie aanbieden voor alle polishouders

Wat is het idee?

Hallo,

In een nieuwsbrief van Zilveren kruis stond hoe gezond het is om te mediteren. Er was een onderzoek met een groep mensen die 8 weken dagelijks een half uur hadden gemediteerd. Na het onderzoeken van de hersenen van de deelnemers bleek dat er al na 8 weken veel positieve veranderingen hadden plaats gevonden. ( het artikel staat onderaan de pagina van mijn website www.mindfulnesscoach.info )

Ik heb dit artikel meteen op mijn website gezet omdat ik namelijk dagelijks een half uur life meditatie geef aan een groep mensen (https://youtu.be/eoHRlmsUSek). Een van de deelnemers zei dat ze al 20 jaar slecht of nauwelijks sliep en nu na 2 maanden mediteren veel beter sliep!

Als Zilveren kruis 8 weken lang dagelijks een half uur meditatie zou kunnen aanbieden aan alle polishouders ( kosteloos ) zou hiermee de daad bij het woord worden gevoegd. Dit zou de fysieke en geestelijk gezondheid van de mensen ten goede komen ( voor Zilveren kruis verminderde ziektekosten ) en zou Zilveren kruis wellicht ook nog nieuwe polishouders kunnen opleveren. Een win-win situatie!  

Ik ben zelf na een Mindfulness/coach opleiding te hebben gedaan meer dan 25 jaar in de leer geweest bij een Meditatie meester ( waarvan 8 jaar intern in retraite ) en ben 3 jaar geleden uiteindelijk zelf Meditatie gaan overdragen. ( ik voeg hieronder ook een verslag toe van een van de vele webinars die ik heb gegeven.)

(https://www.mindfulnesscoach.info/wp-content/uploads/2020/07/Verslag-Netwerkcafe-Online-13-mei-2020-Thomas-Witteveen-Word-je-bewust-van-je-innerlijke-kracht-1.pdf)

Ik hoor graag wat Zilveren kruis en jullie hier van vinden.

Met hartelijke groet,

Thomas Witteveen 

 • Offline

  Goedemiddag Thomas,

  Wat vreemd dat je telkens een foutmelding krijgt bij het proberen van het plaatsen van een idee. Ik heb daarom je topic verplaatst naar het Meedenken onderdeel. Dan staat die nu in elk geval op de juiste plek.

  Zoals Jasper al aangaf zijn de productmanagers van Zilveren Kruis de mensen die inhoud van onze aanvullende verzekeringen bepalen. Voordat we jouw idee bij hen voorleggen zou ik graag nog iets meer weten over jouw wens.

  Als ik het goed lees ben je zelf Mindfulness/meditatie coach en geef jij elke dag een half uur meditatie les en is jouw wens om iedereen die verzekerd is bij Zilveren Kruis gratis toegang te geven tot meditatie. Heb ik dat goed begrepen? Zie je dan voor je dat Zilveren Kruis bepaalde meditatielessen aanbied? Of dat klanten zelf kunnen kiezen waar ze dit doen? En kunnen dit ook online fimpjes/lessen zijn? Of echt altijd live lessen?

  Het zijn heel wat vragen maar ben erg benieuwd hoe je dit precies voor je ziet! Ik hoor graag meer van je. Alvast bedankt Thomas! En een fijn weekend gewenst.

 • Hallo Jasper, Het lukt dus inderdaad niet het bericht bij nieuwe ideeën te plaatsen. Ik krijg steeds een oranje blokje met een soort foutmelding. Wil jij zo vriendelijk zijn mijn bericht te verplaatsten naar de categorie nieuwe ideeën? Bij voorbaat dank, Thomas Witteveen
 • Hallo Jasper, Hartelijk dank voor je reactie. Ik zal proberen het alsnog te plaatsten bij nieuwe ideeën. Vorige keer kreeg ik alsmaar een foutmelding vandaar dat ik uitweek naar deze categorie waar jet wel lukte het te plaatsen. Mocht het niet lukken zal ik je dat laten weten ( misschien kun jij het dan alsnog voor me verplaatsen of onder de aandacht brengen van een product manager ) Hartelijke groet, Thomas Witteveen
 • Offline
  Beste Thomas, Allereerst hartelijk welkom op Samen. Leuk dat je een account hebt aangemaakt om dit bericht te plaatsen. Ik lees dat je naar aanleiding van het item over meditatie in de nieuwsbrief graag zou zien dat Zilveren Kruis meditatie gaat vergoeden voor al onze verzekerden. Of eigenlijk specifieker het op dagelijkse basis vergoeden van een half uur meditatie per dag.  Omdat dit gaat om een wens, zou ik je graag willen uitnodigen om hiervoor samen.zilverenkruis.nl/.../create. Jouw idee kunnen we vervolgens voorleggen aan de productmanagers. Zij zullen uiteindelijk inhoudelijk reageren of dit een vergoeding is die kan worden opgenomen in de verzekering. Groet, Jasper