Hero Image

Iets regelen voor een ander

Stel, je doet de administratie voor je partner of moeder. Dan wil je zijn of haar gegevens kunnen inzien en direct dingen kunnen regelen, ook bij Zilveren Kruis. Zonder gedoe met verschillende wachtwoorden. Veel van jullie herkennen dit. Dat bleek wel uit het enthousiasme in het gesprek dat EssieK startte, over inloggen namens je partner. Daarom willen we dit heel graag mogelijk gaan maken.

Komende weken maakt een groep collega’s de agenda’s leeg om met jullie wens aan de slag te gaan. Om daar een succes van te maken, willen wij met jou in gesprek blijven. Er komen namelijk steeds meer vragen in ons op. Zo willen we weten:

  • Wat zijn nou situaties waarvan jij zegt: dán zou ik iets willen kunnen regelen voor een ander?
  • Hoe zie je dat voor je? Hoe verwacht je dat het werkt?

Log in en reageer

Update 8 juli 2022:

Stel je voor dat je onverwachts iets moet regelen bij Zilveren Kruis voor iemand in je omgeving. Je eigen vader, je oom of misschien wel je buurvrouw. Maar zodra je belt, hoor je dat je niet gemachtigd bent om deze vragen te stellen. Dan ontstaat er een lastige en misschien wel stressvolle situatie… 

Bovenstaande situatie willen we voor onze klanten voorkomen 
Daarom gaan wij hiermee aan de slag. In mei kwamen we met een aantal collega’s op kantoor. We bekeken jullie reacties en andere klantsignalen. Al snel schreven we 3 dingen op waarvan we denken dat die voor jullie, als klant, belangrijk zijn: 

  1. Een machtiging is snel en eenvoudig aan te vragen, zowel online als via een medewerker. 
  2. Een machtiging is op tijd geregeld en levert geen stressvolle situatie op. 
  3. Een machtiging geldt vervolgens voor contact opnemen én inloggen namens de ander. 

We bedachten met elkaar welke oplossingen er zijn 
Om niet te denken in problemen, kijken we vooral naar de ideale situatie. Als alles zou kunnen, hoe zou de ideale situatie er dan uitzien? 

We gaan ermee aan de slag! 
We hebben met elkaar getekend hoe wij denken dat de ideale situatie zou werken. Maar dat moet wel ook allemaal kunnen. En dat is het punt waar we nu zijn beland. Uitzoeken of de ideale situatie ook kan, bijvoorbeeld technisch en juridisch gezien.   

Zodra we daar meer over weten, komen we via deze pagina weer terug. Want we zijn dan erg benieuwd wat jullie als klant vinden van de ideale situatie die wij hebben bedacht met jullie input.