Vraag stellen?

Wat is de wens?

Mijn wens is dat er een rubriek is waar je een vraag kan stellen en het antwoord op je gemak kunt na lezen. 

Ik heb nu bv de vraag waarom de hallux 94.70 euro declareert. Terwijl de pedicure nog niet eens de 37,50 euro ontvangt  die ze normaal rekent bij diabetische voeten en wij voor iedere behandeling ook nog 15 euro moeten bijbetalen.  Is het niet onzinnig om het via deze omweg te doen waardoor jullie veel duurder uit zijn dan nodig is. Waarom niet rechtstreeks de declaratie van de pedicure  gewoon uitbetalen? 

Deze wens is niet meer actief.

Deze wens is gesloten. Voor vragen over je eigen verzekering kunnen mijn collega’s van onze klantenservice je verder helpen. Kijk op zk.nl/contact.

  • Goedemorgen Nanny,

    Dat is alweer even geleden dat we elkaar hier spraken! Hopelijk gaat alles goed met je.

    Je wil, net als in het verleden op Samen, de mogelijkheid hebben om rustig een antwoord terug te lezen. Goed dat je deze wens uitspreekt. Ben je al bekend met de verschillende contactmogelijkheden die er op dit moment zijn? Bij sommige van die mogelijkheden heb je namelijk ook de mogelijkheid om het later terug te lezen. Bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt via de Zilveren Kruis app, in Mijn Zilveren Kruis of via Facebook of Twitter (privebericht).

    Dan naar jouw vraag. Ik kan je daar niet mee helpen op Samen. Zoals je weet hebben we Samen vernieuwd in april. We focussen ons hier nu specifiek op verbeterkansen, bijvoorbeeld wanneer iemand met een idee komt. Of wanneer wij jullie om hulp vragen bij een verbeterproject. Meer hierover lees je in dit blogartikel.