• Reacties 4 reacties
  • Abonnees 21 abonnees
  • Weergaven 27376 weergaven
  • Gebruikers 0 leden zijn hier

Digitaal contact met je specialist in het ziekenhuis

Een afspraak in het ziekenhuis is al lang niet meer de enige manier. Sommige contacten kunnen ook digitaal. De afgelopen tijd was dat vanwege Corona soms de enige optie, maar voor de toekomst kijken we wanneer het voor de patiënt een prettigere optie is.  

Met mijn collega’s kijk ik hoe we onze verzekerden de keuze kunnen geven om ook digitaal contact te hebben. En dan is het natuurlijk belangrijk dat de mogelijkheden aansluiten bij wat jullie belangrijk vinden. Daarom zijn we benieuwd: heb jij ervaring met digitaal contact met je specialist? En wat vind je daar prettig bij en wat juist niet?  

Bovenliggend Reactie
  • Hoi Ninn, ik begrijp uit je reactie dat je wel openstaat voor digitaal contact, maar dat het inloggen met DigiD een belemmering voor jou is. Is dit ook de reden dat je in het andere topic reageerde dat je liever echt contact hebt met jouw zorgverlener?

    Juist bij privacygevoelige informatie, zoals jouw medische gesteldheid, is het erg belangrijk dat de informatie goed is beveiligd, maar dat kan soms wel onhandig zijn natuurlijk. Is het uiteindelijk wel gelukt? Ik ben benieuwd naar jou ervaring in dit digitale contact.

Onderliggend
Geen gegevens